Nyheder

Hvad siger vores besøgende?

Børnebondegården er nomineret til Home prisen 2017. I den forbindelse har en del af vores medlemmer og besøgende fortalt hvorfor Børnebondegården har fået deres stemme:

 

”Vi havde en dejlig sommerferiedag på gården sammen med vores 2 små børnebørn (4 og 1 år). Rigtig hyggeligt og vi taler stadig om det, når vi er sammen.”

 

”Genialt tilbud der sættet en lille landsby på Danmarks kortet”

 

”Fantastisk sted som har plads til alle og dyrene har det fantastisk godt”

 

”Det er godt for alle børn at kunne opleve kontakt til dyr m.v.”

 

”De gør et kæmpe arbejde, som mange børn har stor glæde af.”

 

”Familie hygge blir kombineret med læring om dyr og landbrug - et dejligt sted for både store og små, dyr og mennesker!”

 

”Synes de gør noget godt for børnene.”

 

”Større engagement findes ikke - derfor skal Børnebondegården vinde homePrisen 2017. Alle uanset alder, baggrund, ja alle er velkomne på Børnebondegården.”

 

”De kan på en spændende og helt ned på jorden måde, lade børn komme tæt på, og røre bondegårdens dyr. Samtidig er der ind imellem underholdning for børn og voksne sammen.”

 

”Dyr er helt fantastiske til at give nærvær og nærhed. Desuden lærer dyr os noget væsentligt om at være sammen med andre på god, respektfuld og ikke mindt omsorgsfuld måde - noget som er endnu vigtigere for børn og unge at opleve i et samfund med højt tempo, og hvor naturen og de levende væsner i den efterhånden er kommet på meget lang afstand. Jeg ved, at dyrene ( og menneskene) på Børnebondegården er der, støtter og lærer fra sig - og det er en gave for alle, der besøger stedet. Derfor får Børnebondengården min stemme.”

 

”Et fantastisk sted for både voksne og børn, hvor man kommer helt tæt på dyrene.”

 

”Dels bruger vores private vuggestue børnebondegården til udflugter og føler sig altid velkommen og dels har jeg en søn, der i en svær tid, fik lov at være i praktik hos bondegården. Så alt i alt tak fordi i netop er så rummelige og sætter mange sejl op for at rumme bredt.”

 

”Det er et helt fantastisk sted at være. Har selv været frivillig der! Og savner det hver eneste dag! Helt igennem fantastiske mennesker, med hjertet det rigtige sted!”

 

”Det er et skønt sted at tage børnene med til.”

 

”Jeg har været derude et år nu, og jeg er 25år, alle børn er glade og får en stor forståelse for dyr, samt hvordan man behandler dem og passer dem. Det er kærlige mennesker som driver det, og der er altid plads til alle!”

 

”Fantastisk indsats i forhold til alle børn og unge. Navnlig og især tager Børnebondegården hånd om sårbare og socialt udsatte børn og unge, der her finder et fristed, hvor de er ønskede og gode nok.”

 

”Fordi de giver børnene mulighed for at få nogle fantastiske oplevelser”

 

”Fordi de gør et fantastisk stykke arbejde for mange børn og unge i vanskeligheder.”

 

”Børnebondegården er et frirum , der er hjerterum for alle , både baby, børn og voksne.. Næstekærlighed har ingen alder... Det er et sted, hvor man føler, man bliver en del af familie... Tusind Tak til og for Børnebondegården ❤️”

 

”Børnebondegården er den hyggeligste sted at komme

Et fantastisk sted 😊👍🏻”

 

”Fordi min datter er kommet på gården siden hun var 6 måneder. ...”

 

”Børnebondegården er simpelthen et fantastisk sted hvor hele familien kan hygge sig og få et godt indblik i dyr og landbrug. Dyrene er så søde og tamme og man kan tydeligt se de nyder det skønne dyreliv på landet. De fortjener helt sikkert at vinde,”

 

”Et fantastisk sted, hvor dyrenes trivsel er i centrum, men som samtidig skaber unikke muligheder for tæt samvær mellem mennesker og dyr. Drevet af ildsjæle, som i den grad fortjener anerkendelse og et kæmpe klap på skulderen. Her er plads til alle."

 

Giv Børnebondegården din stemme ved at klikke på nedenstående link.